YOSH FUDBOLCHILARNING JISMONIY YETUKLIGI VA AQLIY SALOHIYAYTI - Suyunov , Abror; Rahmatov , Firdavs ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Yosh futbolchilarning jismoniy yetukligi va aqliy salohiyatini baholash ularning sportda rivojlanishi va muvaffaqiyati uchun muhim ahamiyatga ega. Ikkala jihat ham muhim rol o‘ynaydi va ularning o‘zaro ta’sirini tushunish ta’lim va rivojlanish dasturlarini optimallashtirishga yordam beradi.