XORAZM MUSIQA SAN’ATI TARIXIGA BIR NAZAR - Urazmetova , Urazmetova Kurbanbika; Amanbaeva , Minavarxan ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
ushbu maqolada Xorazmlik ma’rifatparvar bobolarimiz Komil Xorazmiy, Safo Mug’anniy, Bekjon Rahmonov, Matyusuf Xarratov va Madrahim Sheroziylarning musiqa san’atiga qo’shgan hissasi keng yoritilgan.