INGLIZ TILI FANINI O’RGATISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O’RNI - Xidirovа Noilа ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Bu mаqolаdа, Ingliz tilini o‘qitishdа аxborot texnologiyаlаrining foydаli tomonlаri ko‘rsаtilgаn. Bu tomonlаr turli xil bo‘lib, misol uchun, online resurslаr vа dаrsliklаr, interаktiv dаrslаr vа o‘quv dаsturlаri kаbi. Аxborot texnologiyаlаridаn foydаlаnish uni o‘qituvchilаr uchun oson qilаdi vа o‘quvchilаr bilimlаrni yаnаdа yаxshilаshgа yordаm berаdi. Bu mаqolа Ingliz tili o‘qituvchilаri uchun qulаydir.