OLIY TA’LIMDA PEDAGOGLARNI AKT SAVODXONLIGINI OSHIRISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Xidirova, Noila ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim tashkiloti pedagoglarini AKT savodxonligini oshirish hamda innovatsion pedagogik va axborot kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish haqida. Maktabgacha ta’lim tizimiga innovatsion pedagogik va axborot kommunikatsiya texnalogiyalarini tadbiq etishning muhumligi haqida ta’kidlangan.