ESSE HAQIDA ESSE - Shokirova , E’tibor ("Science Shine" International scientific journal, 2023)
maqolada esse janri va esse janridagi ijod namunalari qiyosi hamda essega qo’yiladigan talablar haqida fikr yuritiladi.