"LAYLI VA MAJNUN" ASARIDAGI RUHIY TALQINLAR - Zebinisobegim Omonova ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada "Layli va Majnun" asaridagi ishqiy-ruhiy talqinlar yoritilgan. Majnunning ishq dardidagi holati, ularning pok sevgisiga to‘xtalib o‘tilgan.