O‘ZBEK DINIY USLUBIGA OID BA’ZI TERMINLAR IZOHI XUSUSIDA - Shavkatova, Munisa ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada islom dini va uning tarqalishi, islom dini haqidagi fikrlar, muqaddas kitobimiz Qur’oni karim, oyat va hadislar haqida ayrim fikrlar mushohada etilgan.