QANDOLAT MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINI METROLOGIK TA’MINOTINI AMALGA OSHIRISH - Metinboyev, Javohir; Bekmurotov , Chori ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qandolat korxonasida metrologik ta’minot, uning maqsad va vazifalari, mertologik ta’minotning ishlab chiqarish jarayonini yanada yaxshilashda tutgan o‘rni, metrologik ta’minotni tashkil etuvchilar, metrologik ta’minlash va metrologik ta’minot darajasi mahsulotning sifatiga bevosita ta’siri bo‘yicha ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.