O‘RGANILAYOTGAN TILLARDA "BAXT / HAPPINESS (BAXT)" KONSEPTINING ETIMOLOGIK TAHLILI - Kholturayeva , Gulnoza ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola ingliz tilida "baxt" tushunchasi bilan bog‘liq aforizmlarning ifodasini o‘rganadi, ularning kelib chiqishi, qo‘llanilishi va ingliz tilida so‘zlashuvchi madaniyatlarda aks ettirilgan qadriyatlarini o‘rganadi