EHTIMOLLAR NAZARIYASINING XIZMAT KO‘RSATUVCHI MAJMUANING BANDLIGIGA TADBIQI - Komolova , Gulhayo ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya: Maqolada oliy matematika fanining ehtimollar nazariyasi bo‘limining xizmat ko‘rsatuvchi majmuaning bandlik tushunchasiga va bu bandlikka tadbiqi keltirilgan.