NOTARIAT FAOLIYATIDA YUZ BERAYOTGAN HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI - Qalandarov , Doniyorbek ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy notariat tizimda yuz berayotgan yangiliklar, notarial xizmatlar ko‘rsatish sohasining tezkorligini oshirish, sohani raqamlashtirish borasida amalga oshirilgan islohotlar va ularning huquqiy asoslari to‘g‘risida bir qator ahamiyatli ma’lumotlar keltiriladi. Shuningdek, sohada yuz berayotgan huquqbuzarliklar hamda ular to‘g‘risidagi ayrim statistik ma’lumotlar hududlar kesimida taqdim etilgan.