BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING IJODIY QOBILIYATLARINI NAMOYON ETISHGA KREATIV YONDASHUV - Uzoqov , Asomiddin ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining ijodiy qobiliyatlarini namoyon etishga kreativ yondashuv mavzusi keng yoritilgan.