INSON UCHUN VAQTNING QADRI - Amonillayev , Suhrob ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Maqolada insonlar uchun vaqtning ma’nosi va unig to‘g’ri ishlatilishi haqidagi dolzarb masalalar, muammolar va aniq faktlar o‘z yechimi topgan.