ДИАГРАММАИ ЭЙЛЕР-ВЕНН БАРОИ СИНФҲОИ ИБТИДОИ - Амануллаева , Муқима; Худойкулова , Саида ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ин мақола шарҳи мухтасар ва сохти мукаммали диагарммаи Венн.Модели визуали ҷиҳатҳои асоситарини он, марҳилаҳо ва ҷиҳатҳои пайдоиши онро аз ҷиҳати назари олимон меомӯзад