O‘QUVCHILARNING AXBOROT BILAN ISHLASH KOMPETENSIYASI RIVOJLANTIRISH DOLZARB PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Nizomiddinova, Nargiza; Erdanova , Zamira ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning axborot bilan ishlash kompetensiyasi rivojlantirish dolzarb muammo sifatida o’rganilishi haqida batafsil aytib o’tilgan.