FONETIK BILIMLARNI OSHIRISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Amirkulova , Zebuniso; Nazarova , Nazarova Asal ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada nutq jarayonida nutq tovushlarining o`zgarish xususyatlari va ularni o`rganish jarayonida qo’llash mumkin bo‘lgan innovatsion texnologiyalar haqida ma‘lumotlar berilgan.