BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARINI MAʼNAVIY - AXLOQIY TARBIYALASH MAZMUNI - Tojimurodova , Zarina; l, F.U.Oloqulova ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf o‘quvchilarini ma’naviy axloqiy jihatdan tarbiyalash, ushbu fazilatni shakllantirish, ularning dunyoqarashini kengatirish, barkamol shaxs sifatida shakllantirishda qanday usullar va vositalardan foydalanishni o‘z ichiga olib, komil insonni tarbiyalashda tarbyaning o‘rni qay darajda ekanligi haqida so‘z bo‘radi.