OLIY TA’LIMDA CHET TILLARINI O’QITISHDA ELEKTRON LUG’ATLARDAN FOYDALANISHNING FOYDALI TOMONLARI - Sharopov , Azizjon; Qodirova , Muqaddas ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada xorijiy tillarni o’qitishda elektron lug’atlarning o’rni, afzalliklari va talabalarga beradigan qulayliklari haqida batafsil yoritilgan.