TARBIYA FANI VA UNING DOLZARBLIGI - Yo‘ldoshova , Madina ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada tarbiya fanining joriy qilinishi, uning ahamiyati, tarbiya fanining hozirgi kunda dolzarbligi ya’ni tarbiya fanining yoshlar ma’naviy kamolotidagi o’rni va roli muhokama qilinadi.