PRETSEDENT NOMLAR TADQIQI MASALASI - Xolnazarov , Umid; Tursunboyeva , Ashurgul ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada pretsedent nomlar til va nutq birliklari sifatida har bir xalqning milliy-madaniy dunyoqarashi, milliy xarakteri, hayot tarzi va qadriyatlari yig‘indisi o‘laroq turli til vakillarining muloqoti natijasida sodir bo‘luvchi lingvomadaniy jarayon ekanligi asoslangan.