BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA QADRIYATLARNI ULUG’LASH MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH - Usmanova , Sabohat; Usmanova , Sabohat; Shamkayeva , Aziza ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida “Tarbiya” fani jarayonida o`quvchilarda inson qadrini ulug‘lash madaniyatini rivojlantirishda o`qituvchi pedagogik mahoratining mazmuni va metodikasi takomillashtirilgan.