BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING INNOVATSION KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISHNING TARKIBIY TUZILISHI VA KO‘RSATKICH DARAJALARI - Jumayev , Zuxriddin; Xaydarova, M. ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Mazkur maqola bo’lajak o’qituvchilarning innovatsion kompetentsiyasini shakllantirishda hal qiluvchi ahamiyatga ega bo’lgan tizimli asos va ko’rsatkich darajalarini o’rganadi. Maqolada XXI asrda samarali oʻqitish uchun zarur boʻlgan bilimlar bazasi, malakalar toʻplami, munosabat xususiyatlari va tajribaviy oʻrganishning koʻp qirrali tarkibiy qismlari yoritib berilgan.