INTERFAOL METODLAR VA ZAMONAVIY TEXNALOGIYALARDAN FOYDALANISH - Mamayusupova , Oygul ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Maqolaning asosiy mazmunida boshlang’ich sinflarda interfaol metodlar, ularning turlari,boshlang’ich sinflarda qo’llash usullari zamonaviy texnalogiyalarining ta’lim jarayonidagi o’rni, umumiy o’rta ta’lim maktablarining boshlang’ich sinf o’qituvchilarining zamonaviy pedagogik texnalogiyalardan foydalanish imkoniyatlari