BOSHLANG’ICH TA’LIMDA INTEGRATSIYALASHGAN DARSLARNI TASHKIL QILISH. - Qulmo’minov , O’rolboy; Qarshiyeva , Shaxlo ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinf darslarida integratsiyon yondashuvni tashkil etish va uning afzalliklari haqida fikr yuritilgan.