BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA MATEMATIKA DARSLARIDA INTEGRATSION YONDASHUV ASOSIDA MANTIQIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH. - Ibragimova , Nozima ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda matematika fanini o‘qitishda integratsiyalashgan ta`limni qo`llash va uning qay darajada samara berishi, qo‘llash texnikasi haqida fikr yuritilgan.