YOSHLAR TA’LIM-TARBIYASIDA INTEGRATSIYALASHGAN TA’LIMNING O‘RNI - Nazarova , Gulxayot; Xazratkulova , Shoira ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada yoshlar ta’lim-tarbiyasida integratsiyalashgan ta’limning mazmun va mohiyati ochib berilgan.