BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MENTAL ARIFMETIKA DARSINI O‘QITISH USULLARI - Avazxonov , Shohnazar ("Science Shine" International scientific journal, 2023)
ushbu maqolada sinfdan tashqari ishlarni tashkil etishda mental arifmetikadan foydalanish metodikasi haqida gap brogan.