INVESTITSION LOYIHALARNI BAHOLASH ASSESSMENT OF INVESTMENT PROJECTS - Eraliyeva , Ozoda ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Muvaffaqiyatli investitsiya qarorlarini qabul qilishda investitsion loyihalarni to’g’ri baholash zarur. Bu maqolada investitsion loyihalarni moliyaviy jihatdan tahlil qilishda muhim ro’l o’ynaydigan asosiy uchta ko’rsatkich: sof keltirilgan daromad, qarz muddati va ichki daromad normasi batafsil misollar bilan tushuntirilgan.