XORAZM “LAZGI” RAQSI: MILLIY VA UMUMBASHARIY QADRIYATLAR UYG‘UNLIGI - Pirmagambetova , Mariya ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada, Lazgi raqsi tarixi, Lazgining YUNESKO reprezentativ ro‘yxatiga kiritilishi, madaniy merosimiz durdonasi hisoblangan “Lazgi” raqsining rivojlanishi, milliy va umumbashariy qadriyatlar to‘g‘risida so‘z yuritiladi.