SAMARALI DARS TASHKIL ETISH MAHORATI - Malohat Jumatova ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik qarashlar va g‘oyalar, uning bugungi kun uchun ahamiyati haqida fikr yuritiladi. Pedagogning samarali darsni tashkil qilish mahorati yoritib beriladi.