TOVUQ NEMATODOZLARINI DAVOLASH VA PROFILAKTIKA QILISHNING KOMPLEKS CHORA-TADBIRLARI - Safarov Xurshid Abdurajabovich, Akramov Komiljon Shuhrat o‘g‘li ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tovuqlar orasida keng tarqalgan gelmintozlar – namtodozlar (askaridioz, geterakidoz, kapillarioz, singamoz)ga qarshi kurashish ya’ni davolash hamda oldini olish bo‘yicha qatiy chora-tadbirlar kompleksi haqida ma’lumotlar bayon etilgan. Ushbu kopkles chora-tadbirlar ilmiy izlanishlar natijalari asosida ishlab chiqilgan va veterinariya mutaxassislari uchun dastur sifatida xizmat qiladi.