SO‘FIZODA IJODIDA DAVR VA SHAXS RUHIYATI TAVSIFI - Mamadaliyeva, Gulnavoz ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Muhammadsharif So‘fizoda ijodidagi davr va shaxs ruhiyati tasviri haqida fikr yuritiladi. Shoirning ushbu davr adabiyotida o‘rni, she’riyati va uning mavzu ko‘lami, so‘z qo‘llash mahoratiga duch kelasiz. Shuningek, So‘fizodaning ma’rifat jarchisi ekanligiga guvoh bo‘lasiz.