BIRLASHGAN ARAB AMIRLIKLARIDAGI TELEMATIK TIZIMNI TAHLIL QILIB TOSHKENT SHAHRI AVTOMOBIL YOʻLLARIDA QOʻLLASH - X.X. Xayitov; I.S. Sodikov, R.M. Xudaykulov ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda avtomobil yoʻllari sohasida ilgʻor texnologiyalarni, xususan Birlashgan Arab Amirliklaridagi telematik tizimlarni qoʻllagan holda harakat xavfsizligi va qulayligini ta’minlash borasidagi tadqiqotlar natijalarini Toshkent shahar “Bobur” koʻchasida qoʻllashning samaradorligi keltirilgan.