DEVORIY BEZAKLARDA ANIMALISTIK TASVIRLARNING AXAMIYATI - Abdurazzaqov Sh. Sh. ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Annotatsiya: Maqolada hozirgi kundagi haykaltaroshlik san’ati sohasida qilinayotgan ishlar va ularning badiiy tahlili haqida fikr mulohazalar yuritilgan. Haykaltaroshlik san’ati haqida o‘quvchi yoshlarga ma’lumotlar berish, san’at maktablari, kasb hunar kollejlari hamda tasviriy san’at mashg‘ulotlari o‘qitiladigan o‘quv muassasalarida qo‘llash mumkin.