BOSHLANG‘ICH SINF O’QUVCHILARIDA KREATIV FAOLIYATNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI. - Usanova , Gulasal ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Sh. M. Mirziyoyev 2020-yil 24-yanvarda oliy majlisga qilgan murojaatnomasida ta’lim-tarbiyaning uzviy bog‘liqligini yanada kuchaytirish maqsadida “Sharqona qarashlardagi ta’limni tarbiyadan, tarbiyani esa ta’limdan ajratib bo‘lmaydi”, - deb ta’kidladilar.