BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MA’NAVIY-HUQUQIY TARBIYA BERISHNING ILMIY-NAZARIY METODOLOGIK ASOSLARI - Mirzakbarova , Madina; Erdanova , Zamira ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ma’naviy-huquqiy tarbiya berishning ilmiy-nazariy metodologik asoslari haqida aytib o’tilgan