BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI KASB-HUNARGA QIZIQTIRISHNING METODIK ASOSLARI - O'rolova , Nodira; Erdanova , Zamira ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining kasb-hunarga qiziqishlarini o’stirish haqida batafsil aytib o’tilgan.