BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHISINING ODOB-AXLOQ QOIDASI - Qurbonova , Rayhon ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’qituvchisining odob-axloq qoidasi haqida batafsil aytib o’tilgan.