O‘QUVCHILARDA KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK - PEDAGOGIK ASOSLARI - Shodmanova , Xadicha ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada O‘quvchilarda kreativlikni rivojlantirishning psixologik - pedagogik asoslari haqida aytib o’tilgan.