TARBIYAVIY JARAYONLARNI TASHKIL ETISH METODIKASI - Botirova, Laylo; Erdanova, Zamira ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining tarbiyaviy jarayonlarni tashkil etishning zamonaviy usullari haqida batafsil aytib o’tilgan.