BОSHLАNG’ICH SINF О’QUVCHILАRIDА KREАTIVLIKNI RIVОJLАNTIRISH YO’LLАRI - Djurakulova , Adolat ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining kreativligini rivojlantirish omillari haqida so’z yuritiladi