BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIDA IJODIY FAOLIYATNI YANADA OSHIRISH VA RIVOJLANTIRISHNING DOLZARB MASALALARI. - Jo’rayev , Avazbek ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqola bugungi kunda yoshavlodga ta’lim-tarbiya berishda o‘quvchilar ongiga milliy g‘oyaning asosiy yo‘nalishlarini singdirish badiiy ta’lim vositalaridan, usullaridan samarali foydalanish,o‘quvchilarning ma’naviy siyosiy dunyoqarashlarini shakllantirish bilan birga, ularda ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirishga xizmat qiladi.