ONA TILI DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Zaripova , Maftuna; Muminova, Umida ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu tezisda ona tili darsida interfaol metodlar foydalanishning maqsadi,interfaol metodlar haqida va ulardan foydalanishning afzalliklari, oʻqitish metodlari haqidagi bilimlarga ega boʻlasiz