BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARDA IJODKORLIKNI SHAKLLANTIRISHNING AHAMIYATI - Raxmatullayeva , Feruza ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Biz bilamizki bugungi kunda yoshlar va hatto kattalar ham o‘zini o‘zgartirishni istaydilar, ammo bunga qanday erishish mumkinligini bilolmay qiynaladilar. Kishi ruhiyatini umuman qaytadan o‘zgartirib bo‘larmikan deb ikkilanib yuradilar. Bunday o‘zidan norozilikning Individual sabablari nihoyatda ko‘p,ularni birma-bir sanab o‘tish ham muayyan guruhlarga bo‘lib chiqish ham mumkin. Ammo barcha shaxslarning bundan kuzatgan oqibat Maqsad muddaosi ma’lum darajada umumiy bo‘ladi .