KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARNI BARKAMOL SHAXS QILIB TARBIYALASHDA MA’NAVIY ME’ROSLARNING O‘RNI - Yo‘ldoshev, Farhodjon ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarni barkamol shaxs qilib tarbiyalashda ma’naviy me’roslarning o‘rni haqida atroflicha tahlil qilib berilgan. Bunda Xalq og‘zaki ijodida barkamol avlod tarbiyasini o‘zida ifoda etuvchi badiiy to‘qimalardan parchalar keltirilgan