YOSH O‘QITUVCHILARDA KREDIT-MODUL TIZIMIGA DIDAKTIK MOSLASHUVNI RIVOJLANTIRISH OMILLARI - Aliqulov , Begzod ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada yosh o‘qituvchilarning kredit-modul tizimiga didaktik moslashuviga ta’sir etuvchi rivojlanish omillarini o‘rganadi. Kredit-modul tizimi o'zining moslashuvchan va modulli yondashuvi bilan o'qituvchilarning ta'lim dasturlarini strukturalashning innovatsion usuli sifatida e'tirofga sazovor bo'ldi. Yosh o‘qituvchilarning ushbu tizimga muvaffaqiyatli moslashishiga xizmat qiluvchi omillarni tushunish ularning o‘quv tajribasini optimallashtirish va ularni milliy qadriyatlarni samarali targ‘ib qilishga tayyorlashda muhim ahamiyat kasb etadi.