BOSHLANG‘ICH SINFLARDA EKOLOGIK TA’LIMNI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI - Shermatova , Uljamol ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada bоshlаng‘ich sinf o’quvchilarga tabiatga mehr-muhabbat uyg’otish, ularning malakalarini oshirish, tabiiy boyliklarni saqlash, tejash borasida yoshlarni ekologik iqtisodchi qilib yetishtirish hamda ekologik ta’lim tarbiya barish haqida fikrlar bildirilgan