SURXON VOHASIDA MUSIQA SAN’ATINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI VA UNING O‘ZIGA XOS YO‘NALISHLARI - Zakirova, Zilola ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada Surxon vohasida musiqa san’atining rivojlanish bosqichlari va uning o‘ziga xos yo‘nalishlari haqida so'z boradi. Surxon vohasi xalqining boy va rang-barang badiiy merosi ko‘p asrlik an’analarga egadir.