BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA EKOLOGIK KOMPETENTLIKNI FANLARARO TAKOMILLASHTIRISHNING HOZIRGI HOLATI - Jumayeva , Qizlarxon ("Science Shine" International scientific journal, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida ekologik komptentlikni fanlararo takomillashtirishning hozirgi holati haqida